Kontaktirajte direktno agenta prodaje. Pozovite nas: +381 11 32 94 160

OfficeDirect d.o.o. („mi“ ili „mi“ ili „naši“) poštuje privatnost naših korisnika („korisnik“ ili „vi“). Ova Politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo, otkrivamo i čuvamo vaše podatke kada posetite našu veb lokaciju [ime veb-sajta.com] [i našu mobilnu aplikaciju], uključujući bilo koji drugi oblik medija, medijski kanal, mobilnu veb lokaciju ili mobilnu aplikaciju povezane ili povezane sa njima (zajedno, „Sajt“). Pažljivo pročitajte ovu politiku privatnosti. Ako se ne slažete sa uslovima ove politike privatnosti, molimo vas da ne pristupate sajtu.

Zadržavamo pravo da izvršimo izmene ove Politike privatnosti u bilo kom trenutku i iz bilo kog razloga. Obavestićemo vas o svim promenama ažuriranjem datuma „Poslednje ažuriranje“ ove Politike privatnosti. Sve promene ili modifikacije stupaće na snagu odmah po objavljivanju ažurirane Politike privatnosti na Sajtu, a vi se odričete prava da dobijete posebno obaveštenje o svakoj takvoj promeni ili modifikaciji.

Preporučujemo vam da povremeno pregledate ovu Politiku privatnosti kako biste bili informisani o novostima. Smatraće se da ste obavešteni, da ćete biti podložni i da ćete smatrati da ste prihvatili izmene bilo koje revidirane Politike privatnosti vašim daljim korišćenjem Sajta nakon datuma objavljivanja takve revidirane Politike privatnosti.

UPOTREBA KOLAČIĆA

„Kolačić“ je niz informacija koji vam dodeljuje jedinstveni identifikator koji čuvamo na vašem računaru. Vaš pretraživač tada obezbeđuje taj jedinstveni identifikator koji će se koristiti svaki put kada pošaljete upit na sajt. Mi koristimo kolačiće na sajtu da bismo, između ostalog, pratili usluge koje ste koristili, beležili informacije o registraciji, beležili vaša korisnička podešavanja, držali da ste prijavljeni na sajt, olakšavali procedure kupovine i pratili stranice koje posećujete. Kolačići nam pomažu da razumemo kako se sajt koristi i poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

VRSTE KOLAČIĆA

Sledeći tipovi kolačića se mogu koristiti kada posetite Sajt:

Naši kolačići

Naši kolačići ili tehnički kolačići su „kolačići prve strane“ i mogu biti trajni ili privremeni. Ovo su neophodni kolačići, bez kojih Sajt neće ispravno funkcionisati niti će moći da pruži određene funkcije i funkcionalnosti. Neki od njih mogu biti ručno onemogućeni u vašem pretraživaču, ali mogu uticati na funkcionalnost Sajta.

Kolačići za personalizaciju

Kolačići za personalizaciju se koriste za prepoznavanje stalnih posetilaca sajta. Koristimo ove kolačiće da zabeležimo vašu istoriju pregledanja, stranice koje ste posetili i vaša podešavanja i podešavanja svaki put kada posetite Sajt.

Bezbednosni kolačići

Bezbednosni kolačići pomažu u identifikaciji i sprečavanju bezbednosnih rizika. Koristimo ove kolačiće za autentifikaciju korisnika i zaštitu korisničkih podataka od neovlašćenih strana.

Kolačići za upravljanje sajtom

Kolačići za upravljanje sajtom se koriste za održavanje vašeg identiteta ili sesije na sajtu tako da se ne biste neočekivano odjavili, a sve informacije koje unesete se zadržavaju od stranice do stranice. Ovi kolačići se ne mogu isključiti pojedinačno, ali možete onemogućiti sve kolačiće u svom pretraživaču.

Kolačići treće strane

Kolačići treće strane mogu biti postavljeni na vaš računar kada posetite Sajt od strane kompanija koje upravljaju određenim uslugama koje nudimo. Ovi kolačići omogućavaju trećim stranama da prikupe i prate određene informacije o vama. Ovi kolačići se mogu ručno onemogućiti u vašem pretraživaču.

KONTROLA KOLAČIĆA

Većina pretraživača je podrazumevano podešena da prihvata kolačiće. Međutim, možete ukloniti ili odbiti kolačiće u podešavanjima pretraživača. Imajte na umu da takva radnja može uticati na dostupnost i funkcionalnost Sajta.

Za više informacija o tome kako da kontrolišete kolačiće, proverite podešavanja pregledača ili uređaja kako možete da kontrolišete ili odbacite kolačiće ili posetite sledeće veze:

Pored toga, možete isključiti neke kolačiće trećih strana putem alatke za onemogućavanje Netvork Advertising Initiative.

DRUGE TEHNOLOGIJE PRAĆENJA

Pored kolačića, možemo da koristimo veb svetionike, oznake piksela i druge tehnologije praćenja na Sajtu da bismo pomogli da prilagodimo Sajt i poboljšamo vaše iskustvo. „Veb svetionik“ ili „piksel oznaka“ je sićušni objekat ili slika ugrađena u veb stranicu ili e-poštu. Koriste se za praćenje broja korisnika koji su posetili određene stranice i pregledali mejlove, kao i za prikupljanje drugih statističkih podataka. Oni prikupljaju samo ograničen skup podataka, kao što je broj kolačića, vreme i datum prikaza stranice ili e-pošte, kao i opis stranice ili e-pošte na kojoj se nalaze. Veb svetionici i oznake piksela se ne mogu odbiti. Međutim, možete ograničiti njihovu upotrebu kontrolisanjem kolačića koji su u interakciji sa njima.

PRAVILA O PRIVATNOSTI

Za više informacija o tome kako koristimo informacije prikupljene pomoću kolačića i drugih tehnologija za praćenje, pogledajte našu stranicu o politici privatnosti na sajtu. Ova Politika kolačića je deo naše Politike privatnosti i ugrađena je u nju. Korišćenjem Sajta, saglasni ste da budete obavezani ovom Politikom o kolačićima i našom Politikom privatnosti.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako imate pitanja ili komentare o ovoj Politici kolačića, kontaktirajte nas na:

Ažurirano: 28.02.2023.

Top