Kontaktirajte direktno agenta prodaje. Pozovite nas: +381 11 32 94 160

OfficeDirect d.o.o. („mi“ ili „mi“ ili „naši“) poštuje privatnost naših korisnika („korisnik“ ili „vi“). Ova Politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo, otkrivamo i čuvamo vaše podatke kada posetite našu veb lokaciju [ime veb-sajta.com] [i našu mobilnu aplikaciju], uključujući bilo koji drugi oblik medija, medijski kanal, mobilnu veb lokaciju ili mobilnu aplikaciju povezane ili povezane sa njima (zajedno, „Sajt“). Pažljivo pročitajte ovu politiku privatnosti. Ako se ne slažete sa uslovima ove politike privatnosti, molimo vas da ne pristupate sajtu.

Zadržavamo pravo da izvršimo izmene ove Politike privatnosti u bilo kom trenutku i iz bilo kog razloga. Obavestićemo vas o svim promenama ažuriranjem datuma „Poslednje ažuriranje“ ove Politike privatnosti. Sve promene ili modifikacije stupaće na snagu odmah po objavljivanju ažurirane Politike privatnosti na Sajtu, a vi se odričete prava da dobijete posebno obaveštenje o svakoj takvoj promeni ili modifikaciji.

Preporučujemo vam da povremeno pregledate ovu Politiku privatnosti kako biste bili informisani o novostima. Smatraće se da ste obavešteni, da ćete biti podložni i da ćete smatrati da ste prihvatili izmene bilo koje revidirane Politike privatnosti vašim daljim korišćenjem Sajta nakon datuma objavljivanja takve revidirane Politike privatnosti.

PRIKUPLJANJE VAŠIH INFORMACIJA

Informacije o vama možemo prikupljati na različite načine. Informacije koje možemo da prikupljamo na sajtu uključuju:

Lični podaci

Lične informacije, kao što su vaše puno ime, adresa e-pošte, naziv kompanije, PIB, matični broj, adresa i broj telefona, koje nam ostavljate kada pravite nalog na nasem sajtu.

KORIŠĆENJE VAŠIH INFORMACIJA

Tačne informacije o vama nam omogućavaju da vam pružimo glatko, efikasno i prilagođeno iskustvo. Konkretno, možemo koristiti informacije prikupljene o vama putem Sajta da:

 • Kreirajte svoj nalog i upravljajte njime
 • Pošaljite vam e-poštu u vezi sa vašim nalogom ili porudžbinom.
 • Ispunjavanje i upravljanje kupovinama, porudžbinama, uplatama i drugim transakcijama u vezi sa sajtom
 • Obaveštava vas o novostima na sajtu
 • Ponudite vam nove proizvode, usluge, [mobilne aplikacije] i/ili preporuke.
 • Zatražite povratne informacije i kontaktirajte vas o vašem korišćenju Sajta
 • Rešite sporove i rešite probleme
 • Pošaljite vam bilten
 • Isporučite ciljano oglašavanje, kupone, biltene i druge informacije u vezi sa promocijama i sajtom

OTKRIVANJE VAŠIH INFORMACIJA

Ne prodajemo, ne poklanjamo ili iznajmljujemo lične podatke o korisnicima.

TEHNOLOGIJE PRAĆENJA

Kolačići

Koristimo kolačiće na sajtu da bismo vam pomogli da prilagodimo sajt i poboljšamo vaše iskustvo. Za više informacija o tome kako koristimo kolačiće, pogledajte našu Politiku o kolačićima objavljenu na Sajtu, koja je ugrađena u ovu Politiku privatnosti. Korišćenjem Sajta, prihvatate da budete obavezani našom Politikom o kolačićima..

Website analitika

Takođe možemo da budemo partneri sa odabranim dobavljačima trećih strana[, kao što su Cloudfare, Google Analitics, i drugi], da se omogući tehnologija praćenja i usluge ponovnog marketinga na sajtu [i našoj mobilnoj aplikaciji] korišćenjem kolačića prve strane i kolačića trećih strana, da, između ostalog, analiziramo i pratimo korišćenje sajta korisnika , utvrdimo popularnost određenog sadržaja i bolje razumemo aktivnosti na mreži. Pristupanjem Sajtu, pristajete na prikupljanje i korišćenje vaših informacija od strane ovih nezavisnih dobavljača. Preporučujemo vam da pregledate njihovu politiku privatnosti i direktno ih kontaktirate za odgovore na vaša pitanja. Ne prenosimo lične podatke ovim nezavisnim dobavljačima.

VEB SAJTOVI TREĆIH STRANA

Sajt može da sadrži veze ka veb lokacijama trećih strana i aplikacijama od interesa, uključujući reklame i spoljne usluge, koje nisu povezane sa nama. Kada koristite ove veze da napustite Sajt, sve informacije koje date ovim trećim stranama nisu pokrivene ovom Politikom privatnosti i ne možemo garantovati bezbednost i privatnost vaših informacija. Pre nego što posetite i pružite bilo koju informaciju bilo kojoj veb stranici trećih strana, trebalo bi da se informišete o politici privatnosti i praksi (ako ih ima) treće strane odgovorne za tu veb lokaciju, i trebalo bi da preduzmete neophodne korake da, po vašem nahođenju, zaštitite privatnost vaših podataka. Nismo odgovorni za sadržaj ili privatnost i bezbednosne prakse i politike bilo koje treće strane, uključujući druge sajtove, usluge ili aplikacije koje mogu biti povezane sa ili sa Sajta.

BEZBEDNOST VAŠIH INFORMACIJA

Koristimo administrativne, tehničke i fizičke mere bezbednosti da bismo zaštitili vaše lične podatke. Iako smo preduzeli razumne korake da zaštitimo lične podatke koje nam dajete, imajte na umu da uprkos našim naporima, nijedna bezbednosna mere nisu savršene ili neprobojne, i nijedan metod prenosa podataka ne može biti garantovan protiv presretanja ili druge vrste zloupotrebe. Sve informacije otkrivene na mreži su podložne presretanju i zloupotrebi od strane neovlašćenih strana. Stoga, ne možemo garantovati potpunu sigurnost ako date lične podatke.

KONTROLE ZA FUNKCIJE ZA NE PRAĆENJE

Većina veb pregledača i neki mobilni operativni sistemi uključuju funkciju ili postavku Do-Not-Track („DNT“) koju možete da aktivirate da biste signalizirali svoju privatnost da se podaci o vašim aktivnostima pretraživanja na mreži ne nadgledaju i prikupljaju. Nije dovršen jedinstveni tehnološki standard za prepoznavanje i implementaciju DNT signala. Kao takvi, trenutno ne odgovaramo na signale DNT pretraživača ili bilo koji drugi mehanizam koji automatski saopštava vaš izbor da ne budete praćeni na mreži. Ako se usvoji standard za onlajn praćenje koji moramo da poštujemo u budućnosti, obavestićemo vas o toj praksi u revidiranoj verziji ove Politike privatnosti. Većina veb pregledača i neki mobilni operativni sistemi uključuju funkciju ili postavku Do-Not-Track („DNT“) koju možete da aktivirate da biste signalizirali svoju privatnost da se podaci o vašim aktivnostima pretraživanja na mreži ne nadgledaju i prikupljaju. Ako postavite DNT signal na svom pretraživaču, mi ćemo odgovoriti na takve signale DNT pretraživača.

OPCIJE U VEZI SA VAŠIM INFORMACIJAMA

Informacije o nalogu

U bilo kom trenutku možete da pregledate ili promenite informacije na svom nalogu ili da ukinete svoj nalog:

 • Prijavljivanje u podešavanja naloga i ažuriranje naloga
 • Kontaktirajte nas koristeći dole navedene kontakt informacije

Na vaš zahtev za ukidanje naloga, deaktiviraćemo ili izbrisati vaš nalog i informacije iz naših aktivnih baza podataka. Međutim, neke informacije mogu biti zadržane u našim datotekama da bi se sprečile prevare, rešili problemi, pomogli u bilo kakvim istragama, sproveli naše Uslove korišćenja i/ili bili u skladu sa zakonskim zahtevima.

E-pošta i komunikacija

Ako više ne želite da primate prepisku, e-poštu ili drugu komunikaciju od nas, možete da se odjavite na sledeći način:

 • Prijavljivanje u podešavanja vašeg naloga i ažuriranje vaših podešavanja
 • Kontaktirajte nas koristeći dole navedene kontakt informacije

Ako više ne želite da primate prepisku, e-poštu ili drugu komunikaciju od trećih strana, odgovorni ste da direktno kontaktirate treću stranu

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako imate pitanja ili komentare o ovoj Politici kolačića, kontaktirajte nas na:

Ažurirano: 28.02.2023.

Top